20.000 puncte pick-up în 194 de țări

Oferim servicii online de transfer către și de la aeroporturi, hoteluri, gări, porturi sau orașe. Oferta de servicii transfer Temporatours completează gama de servicii ale unui pachet de călătorie.

De ce să alegeți Temporatours pentru rezervări de servicii transfer?

AUTOTURISM
MINIBUS
AUTOCAR
SHUTTLE
VIP
PRIVATE

Oricare ar fi solicitarea, un shuttle low-cost la Costa del Sol sau o limuzină în Londra, dispunem de o gamă largă de servicii de transfer disponibile oriunde în lume. Iar portofoliul nostru este într-o continuă creștere, deoarece adăugăm constant servicii noi.

Puteți oferi transferuri cu un autoturism, minibus, autocar, shuttle sau servicii de transfer privat. Shuttle-ul comun este potrivit pentru grupurile de călători cu un buget limitat, așadar vă puteți ajuta clienții să evite costurile ridicate ale unui taxi de la/ către aeroport.

Transferurile private pun accent pe calitate și lux, iar dacă doriți să vă consolidaţi imaginea, puteți face aranjamente ca clienţii să fie așteptați la aeroport de către un șofer care să-i ajute cu bagajele. Serviciile noastre de transfer sunt moderne, confortabile, de încredere și disponibile pentru numeroase destinații internaționale.

  • Temporatours include 20.000 de puncte de întâlnire în 194 de țări
  • Temporatours oferă servicii fiabile și o modalitate de rezervare simplă
  • Temporatours oferă o multitudine de servicii de transfer la categorii diverse de preț și confort
  • Rezultatele căutării oferă detalii ce includ descrierea serviciului, programul de plecări, hărți cu punctele de întâlnire, durata călătoriei, și capacitatea de pasageri și bagaje ce pot fi transportate
  • Temporatours oferă posibilitatea creșterii surselor de venit pentru afacerea dvs.
  • Şoferii sunt notificați în privința timpului de sosire în cazul cînd zborul este în întârziere
  • Utilizatorul poate verifica ușor informația de pick-up cu 48 de ore înaintea plecării, pe www.checkpickup.com
  • În curând, platforma Temporatours va transmite SMS-uri cu timpul de pick-up pentru anumite destinații

CONFIRMARE

Informația de pick-up pentru toate serviciile este oferită cu cel puțin 48 de ore înaintea plecării pe site-ul partenerului nostru, www.checkpickup.com. Astfel, vă oferim un canal de comunicare pentru a verifica cu uşurinţă datele exacte de plecare.

Aveți nevoie de un serviciu de transfer? Echipa noastră profesionistă va fi mereu aici să vă ajute.