TOATE SERVICIILE DE TRAVEL
ÎNTR-UN SINGUR LOC

Cele mai mici tarife pentru calatoriile de afaceri, rezervari bilete de avion, hotel, Rent-a-Car. Asistență/Call-center 24/7

HOTELURI
COMPANII AERIENE
FURNIZORI RENT-A-CAR
PUNCTE PICK-UP
Oferte Pentru Orice Companie

Temporatours vă pune la dispoziţie peste 500.000 de hoteluri, 900 de companii aeriene, 500 de furnizori pentru închirieri auto, și peste 20.000 de puncte de întâlnire pentru transferuri în 194 de țări — toate disponibile imediat pentru a reduce costurile companiei dumneavoastră.

Datorită legăturilor strânse pe care le păstrăm cu numeroși furnizori, putem oferi partenerilor noștri o gamă largă de oferte, la cele mai avantajoase prețuri. Baza noastră de date este actualizată constant pentru a menține întotdeauna conținutul relevant. Software-ul performant pentru rezervări online și offline vă permite să administrați cu ușurință atât rezervările, cât și rapoartele sau facturarea.

Datorită sistemului nostru unicat și performant de ticketing, care compară prețuri vizibile din mai mult de 900 de companii aeriene, incluzând curse de linie și low-cost, căutarea de zboruri sau pachete cu bilet de avion și hotel nu a fost niciodată mai ușoară. 

Cu ajutorul Temporatours veți putea oferi produse de la peste 500 de furnizori internaționali și locali. Software-ul nostru inovativ asigură o disponibilitate ridicată, o acoperire bună și tipuri de automobile de la accesibile la premium.

Oferim servicii online de transfer către și de la aeroporturi, hoteluri, gări, porturi sau orașe. Oferta de servicii transfer Temporatours completează gama de servicii ale unui pachet de călătorie.

Deveniți mai eficient și reduceți costurile călătoriilor cu până la 30%

Motorul nostru de rezervări online vă garantează acces imediat la cele mai bune oferte de la o gamă variată de furnizori internaționali, oricând și oriunde.

  • Beneficiați de cele mai avantajoase prețuri pre-negociate de către Temporatours cu partenerii internaționali
  • Posibilitatea de a crea sub-conturi pentru angajați, de a impune limite de cheltuieli și de a permite angajaților să-și facă singuri rezervări
  • Rezervați cu ușurință, bilete de avion și servicii rent-a-car sau transferuri de la și către aeroport
  • Interfață prietenoasă și ușor de folosit de către oricine, indiferent că este compania dvs. și doriți să controlați bugetul de călătorie sau lucrați în departamentul de achiziții
  • Confirmări instante ale rezervărilor și trimiterea imediată a facturilor complete pe email
  • Plată cu cardul fără taxe suplimentare — instrument de plată exclusiv Temporatours în regiune

Înscrie-te acum pentru a-ți reduce costurile cu

e simplu

Interfață intuitivă și