Oferiți hoteluri si zboruri în propriul dvs. brand

Integrarea Temporatours în site-ul dvs. nu este doar ușoară și rapidă, dar totodată vă oferă posibilitatea de a afișa propriul brand și logo. Software-ul nostru este simplu de implementat și administrat, funcționând în culisele site-ului dvs. pentru a se asigura că validitatea tarifelor și conținutul sunt mereu actualizate.

ACTUALIZAT
ÎN TIMP REAL

Puteți profita de tehnologia noastră tehnologia noastră avansată și fiabilă fără costuri suplimentare pentru afacerea dumneavoastră. Clienții vor descoperi cât de simplu este să faci rezervări de călătorii, în timp ce dvs. veți genera vânzări noi fără efort. Soluțiile noastre white label au fost create având brand-ul dvs. în minte, de aceea vă permitem să căutați produse de călătorii și să finalizați rezervările în doar câțiva pași.

Motorul de rezervări B2B al Temporatours conține toate serviciile de călătorii într-o singură platformă. Puteți oferi hoteluri, bilete de avion, transferuri, și închirieri auto de la furnizori internaționali și locali din întreaga lumea. Navigați cu ușurință prin conținutul nostru de travel actualizat în timp real, căutați, folosiți filtre și stabiliţi adaosul.

Temporatours crede că personalizarea este foarte importantă, de aceea noi vom integra software-ul în site-ul dvs. şi vom modela serviciile noastre în conformitate cu cerințele dvs. Motorul nostru de rezervări este rapid, robust și sigur, asigurându-vă accesul la cele mai bune oferte de travel, oriunde, oricând.

CUM
FUNCȚIONEAZĂ

  • Ai un trafic orientat către potenţialii clienţi ai site-ului tău web
  • Trimite acești vizitatori pe o interfață de căutat zboruri și hoteluri
  • Motorul nostru de rezervări se conectează la toate sistemele de distribuție de travel importante și îți afișează cele mai bune oferte

CE
VEȚI
PRIMI

Programul White Label al Temporatours permite să oferiți vizitatorilor paginii dvs. de internet pachete integrate de călătorii și shopping — toate acestea în propriul tău brand. Site-ul tău este construit cu același inventar și aceeași interfață utilizate de Temporatours. Poți oferi toate produsele noastre de travel — zboruri, hoteluri, închirieri auto și servicii de transfer.

  • Implementarea este ușoară — după ce se semnează contractele, Temporatours îți dezvoltă și îți construiește site-ul tău de travel personalizat, lucrând împreună cu echipa ta ca să se asigure că totul funcționează la nivelul așteptărilor tale.
  • Dvs. alegeți soluțiile care se potrivesc ofertei voastre B2C și noi le implementăm
  • Beneficiați de acces la un extranet de rapoarte unde veți putea vedea zinic toate datele referitoare la rezervări.

Site demo: http://demo.temporatours.com