500,000 de Hoteluri / 900Companii Aeriene / peste 500 de furnizori RENT A CAR / 20,000 Locatii de Transfer

Despre noi

Temporatours este un sistem de rezervări business to business (B2B) de călătorii care oferă hoteluri, zboruri, servicii de transfer și închirieri auto oriunde în lume. 

Facebook

Urmărește-ne pe facebook ca să fii la curent cu ultimele noutăți

Conecteaza-te

linkedin

Conectează-te cu noi pe liknedin

Skype

Sună-ne pe Skype

Doriți să deveniți mai eficient și să creșteți veniturile agenției din rezervări online?

 Motorul nostru de rezervări online vă garantează acces imediat la cele mai bune oferte de la o gamă variată de furnizori internaționali, oricând și oriunde.

Noi adăugăm în mod sistematic produse noi, îmbunătățim funcționalitățile existente și actualizăm baza de date astfel încât partenerii noștri să primească întotdeauna acces la oferte noi și relevante. 

 Temporatours îţi pune la dispoziţie peste 500.000 de hoteluri, 900 de companii aeriene, 500 de furnizori pentru închirieri auto, și peste 20.000 de puncte de întâlnire pentru transferuri în 194 de țări — toate disponibile imediat pentru a îmbunătăți oferta dumneavoastră către client.

Cu noi, vă extindeți afacerea, asimilaţi piețe noi, și schimbați modul în care faceți rezervări de hoteluri, bilete de avion, închirieri auto, și transferuri.

Cu un motor de căutare stabil menţinut de o tehnologie inovativă, o interfață ușor de folosit și oferte atractive actualizate în timp real, Temporatours vă poate acoperi toate solicitările de rezervări

Platforma noastră multilingvă vă permite:

  •  să oferiți toate aceste produse de brand propriu, dar și să vă administrați independent comisionul de agenție, rezervările, și facturile;
  • să verificați cu simplitate care dintre categoriile de produse este mai profitabilă astfel încât să vă concentrați eforturile de marketing conform datelor de vânzări;
  • să obțineți acces instant la disponibilitate în timp real și prețuri competitive către orice destinații;
  • să propuneţi mai multe oferte clienților și să obțineți confirmări instante ale rezervărilor.

Creați-vă mai multe oportunități și profitați de ofertele negociate de Temporatours cu partenerii internaționali. Generați vânzări noi și permiteți clienților dvs. să economisească bani. Portofoliul nostru de soluții B2B va oferi agenției dvs. un avantaj în plan competitiv, asigurându-vă că veți ieși mereu în evidență în piață. Scopul nostru este succesul dumneavoastră.