O nouă abordare a lumii API XMLOut

API-ul Temporatours pentru hoteluri vă garantează acces la toate produsele noastre, alimentându-vă site-ul cu conținut relevant pentru a vă îmbunătăți vânzările. Scopul nostru este să vă servim și să dezvoltăm o colaborare pe termen lung, motiv pentru care departamentul nostru tehnic și echipa de vânzări lucrează împreună pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate.

CE ESTE
UN API?

API este un acronim pentru Application Programming Interface, adică un intermediar software care permite la două sau mai multe aplicații să comunice între ele. Astfel, o companie îți poate oferi cu adevărat produsele altei companii. După ce integrați Temporatours în platforma dvs. online, clienții vor putea accesa imediat produsele și serviciile noastre.

TOATE
HOTELURILE
PE SITE-UL
TĂU

De ce să vă petreceți timpul prețios pentru a rezerva zboruri, camere de hotel și transferuri când totul poate fi atât de simplu? Cu ajutorul Temporatours, toate informațiile esențiale despre opțiunile de hoteluri — incluzând preț, disponibilitate, calitate, și facilități — sunt afișate pe o interfață prietenoasă, în timp real. Software-ul nostru este rapid, fiabil, eficient, și ușor de folosit.

API-ul XMLOut pentru hoteluri oferă agențiilor de călătorii și furnizorilor acces la conținutul actualizat Temporatours printr-o interfață XML care este ușor de integrat în site-ul dvs. Practic, veți putea găzdui întreg inventarul nostru de hoteluri în propriul site de călătorii sau în aplicația mobilă.

Puteți accesa rapid ofertele negociate de Temporatours, dar clienții dvs. nu vor vedea brand-ul nostru. Astfel, veți avea controlul complet asupra întregului ciclu de vânzări – puteți pune ce adaosuri doriți și puteți colecta plățile direct de la clienți.

Temporatours vă oferă asistență 24/7, echipa noastră fiind mereu la dispoziția dvs. pentru a vă răspunde la întrebări oricând solicitați asistență tehnică și oricând doriți informații operaționale. Oferim suport dedicat pe durata întregului ciclu de dezvoltare, apoi continuăm împreună până în etapa de producție.

UȘOR
DE FOLIST

 

De ce să alegeți API-ul de Hoteluri XMLOut Temporatours?

  • Veți avea acces instant la un inventar amplu de hoteluri
  • Confirmarea imediată a rezervării
  • Temporatours este o platformă rapidă, fiabilă, și ușor de folosit
  • Atrageți clienți noi și vă îmbunătățiți relația cu clienții
  • Puteți verifica disponibilitatea și prețurile în timp real
  • Vă reduceți costurile operaționale
  • Puteți filtra rezultatele căutării după nume sau geolocație
  • Motorul de rezervări este ușor de integrat în site-ul dvs. sau într-o aplicație mobilă
  • Vă puteți alege un design potrivit pentru propriul dvs. brand
  • Aveți asistență 24/7, inclusiv pentru dezvoltare și producție